MinRenovasjon – app med tømmekalender

Mobiltelefon som har applikasjonen MinRenovasjon oppe - Klikk for stort bilde

Visste du at du kan få oversikt over dine tømmedager rett på mobilen? Appen “MinRenovasjon” har nå blitt oppdatert til en bedre versjon. Denne appen er gratis og gir deg oversikt over når vi henter avfallet hjemme hos deg. Den kan også settes opp til å sende deg påminnelser om når vi kommer til deg. I appen ser du også hvor du finner nærmeste returpunkt for glass – og metallemballasje, samt hvor våre gjenvinningsstasjoner ligger.  

Appen finner du i App Store eller Google Play. Om du allerede har appen må du oppdatere denne for å få den nyeste versjonen. 

Tømmekalender: 

I appen ser du datoer for når det blir tømt hos deg neste gang, og hva slags type avfall som blir hentet når. Du kan også sette på varsling sånn at appen gir beskjed på forhånd om når det er tømming. For at varsling skal fungere er det viktig å oppdatere til nyeste versjon. 

Du kan også legge inn andre adresser i appen sånn at du kan følge med på avfallstømmingen hos for eksempel slektninger som trenger hjelp til å sette fram beholdere før tømming. 

Kom i gang: 

  1. Last ned appen fra App Store eller Google Play. Evt. Oppdater til siste versjon. 

  1. Søk opp din kommune, og legg inn din adresse. 

  1. Skru på varsling om du ønsker det. 

 

Varsling: 

Det kan være innstillinger på din telefon som gjør at du ikke får varsel. Stort sett handler dette om at du i innstillingene på telefonen ikke har gitt de tillatelsene som trengs for at appen skal kunne varsle. 

Mobilen må være koblet til WiFi eller mobildata på det eventuelle varslingstidspunktet. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du full oversikt over i appen under fanen “varslingshistorikk”. Ta kontakt med oss om du ikke finner varselet i historikken. 

 

Har du ikke smarttelefon? 

Her på nettsiden kan du sjekke dine tømmedager ved å skrive inn din adresse i tømmekalenderen. Vi kan også sende deg en tømmekalender enten på e-post eller i posten hvis du tar kontakt og oppgir din bostedsadresse. 

Kontaktinfo:  

E-post: post@mgr.no 

Telefon: 61 28 31 78 (man-fre. kl. 8 – 15)