Nyheter
Landbruksplast

22. og 23. juni 2021 tar Midt-Gudbrandsdal renovasjonsselskap (MGR) i mot landbruksplast på Kverndokka (Tverrbygda). Mottaket vil være bemannet tirsdag 12:00-19:00 og onsdag 08:00-15:00.

Bilde av et frokostbord dekket med masse mat

Matavfall er avfall som er organisk nedbrytbart. Dette kan være rester av frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, yoghurt, bakevarer, matolje, sauser, supper, desserter, og eggeskall. I matavfallsbeholderen kan du også kaste biologisk materiale som tørkepapir brukt til å tørke matrester med, kaffefilter og teposer. 

Noe som ikke regnes som matavfall og dermed ikke skal kastes i matavfallsbeholderen er gress, jord og planterester, aske, bleier, hundeposer og kattesand. Dette kan du ha i restavfallsbeholderen. Hageavfallet kan også leveres gratis på gjenvinningsstasjonen. 

Renovasjonssjef Roger Skansgård med vinner av returkartonglotteriet Kari Tofthagen

Kari Tofthagen fra Fåvang ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire med en premie på 10.000 kroner. Dette er andre gang i år at vi har en vinner fra Midt-Gudbrandsdalen!

Plastsekk med navn og telefonnummer

Vi har trukket første vinner i plastlotteriet. Gratulerer så mye til Hallvard Hølmen fra Vinstra!

MGR logo

  Her er en oversikt over hvilke datoer vi har lørdagsåpent på i år: 

Bilde av MGR-nytt 2021

MGR-Nytt ble sendt ut til alle husstander i uke 12, uka før påske. Fikk du ikke informasjonsbrevet i postkassa di så kan du få tak i det på alle våre gjenvinningsstasjoner, eller laste det ned ved å trykke på linken her: MGR-nytt2021 (PDF, 3 MB) 

På baksiden finner du vår nye sorteringsguide! Heng den gjerne opp og bruk den for å gjøre sorteringen hjemme bedre. 

Avfallskonteinere er for avfall som produseres til vanlig. Det betyr; samme type avfall som du ville ha kastet i beholderne dine hjemme.

MGR holder stengt i påska den 29., 30., og 31.mars. Men fortvil ikke! Alle gjenvinningsstasjoner har til vanlig kveldsåpent en dag hver i uka frem til påske, i tillegg kjører vi lørdagsåpent tre lørdager i april/mai, den første lørdagen kun to uker etter påskeferien! 

Innsamling av avfall for husholdninger og fritidsområder vil gå som normalt. 

God påske fra alle oss i MGR! 

MGR har nok en gang trukket en vinner i returkartonglotteriet. Det er 6. gang siden 2015 at vi har en vinner. Denne gangen ble den heldige Gaute Saglien fra Kvam. Vi gratulerer så mye!