Endring av ruter på grunn av uværet

Endring av ruter på grunn av flom:

Status 11.08.23 kl. 09.20:

  • Planen for dagen er at vi håper å få hentet avfall i resten av Fåvang, blant annet i områdene Brekkom og på Vestsida. Vi håper også å få hentet avfall på Sør-Vekkom.

 

Status 10.08.23 kl: 16.30

  • I dag har vi kjørt Tollmoen, Vålebrua, Åmillom, Flata og Skjeggestad. Dette skulle egentlig kjøres i går, men det fikk vi ikke til da på grunn av omstendighetene.
  •  Vi jobber videre utover ettermiddagen med å hente avfall i Fåvang sentrum. Vi håper også å få kjørt noe i Nord-Vekkom og Sør-Fåvang, men her må vi se an forholdene og tiden vi har til rådighet.

Hvis du normalt skulle ha hatt avfallstømming nå, men vi ikke har vært hos deg enda så ber vi om at du lar søppeldunkene og plastsekkene stå framme til vi har fått hentet det hos deg. Vi kommer til å kjøre mer på lørdag der det er framkommelig og eventuelt ta med noe mandag hvis vi ikke rekker rundt denne uka.

Både Frya og Rustmoen har åpent på miljøstasjonene i morgen.

 

Status 10.08.23 kl: 09.15

Vi jobber med å få en oversikt over hvilke veger som er kjørbare i dag. Kommer tilbake med mer informasjon over hvilke ruter som blir kjørt så fort vi vet.
 

Status 09.08.23 kl: 09.35

  • Vestsiden for lågen fra Sør-Fron grense til Øyer grense, nord-Vekkom til Skarven, Storrøvegen, Kolstadroa og Bøfeltet blir IKKE KJØRT i dag.
  • Tollmoen, Vålebrua, Åmillom, Flata og Skjeggestad blir kjørt i dag.
  • Gundstadskogen, Brendvegen, Ulberg, Storfuglvegen og kolflata som egentlig har avfallshenting på fredag blir kjørt i dag.
Beholdere satt bak renovasjonsbil klare til å tømmes - Klikk for stort bilde Helge Morten Berg