Har du sett en rød krok og en rull med plastikksekker?

Klikk for stort bildeDen siste tiden har MGR levert ut sekker for sortert plastikk fra husholdningene, og kroker til å henge plastikksekken på før henting. Husk at sekker fortsatt skal knytes. Hver rull har 18 sekker, som normalt skal være nok til et års forbruk. Trenger du flere sekker for sortering av plastikk så ta kontakt med ett av våre betjente  mottak.

For å effektivisere innsamlingen av sortert plastikk fra husholdningen så skal MGR prøve ut en ordning der dere får utlevert plastikksekker for ett år av gangen. Frem til nå har vårt mannskap måtte rive av en ny sekk for hver gang du har levert inn en full sekk, noe som tar litt tid hver gang. Har du tenkt over hvor mange stopp det blir til sammen for Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu? Tidligere i år ble det sendt ut en anmodning om at dere knyter sekkene før de settes ut, dette har de fleste begynt med og det er vi takknemlige for. Nå som du knyter plastikksekken din med dobbel knute så slipper vi å knyte flere tusen sekker i uka. Det tar også tid, og MGR ønsker å holde renovasjonsgebyret så lavt som mulig. 

Det har kommet flere henvendelser om at sekkene blåser bort, dras utover av dyr og noen andre momenter som er grunnen til at det er kjørt ut røde plastkroker. På den røde plastkroken kan du feste plastikksekken før levering.

Takk for at du hjelper til med å holde gebyrene lave