Åpningstider jul og ruteendringer

Klikk for stort bildeVåre gjenvinningsstasjoner tar juleferie fra 24. desember til 4. januar, mens innsamling av avfall hos fastboende og i fjellområdene vil pågå som vanlig.

For at våre renovatører skal få litt fri så vil enkelte av dere som har tømmedag på torsdag 24. desember bli flyttet fram til onsdag 23. desember. Dette gjelder for deler av områdene Sødorp, Baksida til og med Moagrenda, og Vinstra sentrum i øvre og nedre gate. Det har blitt sendt ut SMS til alle det gjelder som har telefonnummer registrert på seg.

Dere som normalt har innsamling på fredager får endret denne til lørdager nå i jula. Det sendes egen SMS til deg som eier i forkant. 

I jula blir det ofte mye ekstra avfall i sammenheng med selskaper og gaver. Husholdninger i Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron får derfor bruke én gjennomsiktig plastsekk med vår logo på til å kaste julegavepapir, vedsekker og juletrenett i, og sette den ut sammen med restavfallet på første tømmedag etter jul. 

Husk at for deg som betaler renovasjonsavgift, fastboende eller eier av fritidsbolig, så leveres alt avfall foruten restavfallet gratis på våre gjenvinningsstasjoner.

God jul og godt nytt år fra alle oss i MGR, og velkommen tilbake i 2021.